Maalaisjärkikatastrofi mahdollinen Ylhäistentiellä

Ylhäistentie on surkeassa kunnossa. Tänä vuonna asvalttiteiden kunnostukseen varattuja määrärahoja ei ole leikattu, joten korjaus on vihdoin listalla. Asia päätettiin lopullisesti eilen kaupunkikehityslautakunnan kokouksessa. Kyseiseen tiehen liittyy suuri ongelma. Tie on muistaakseni Närveläntien risteykseen asti kaupungin hoidossa ja siitä eteenpäin ELYn. Katumestari Kari Kanerva on jo aikaisemmin yrittänyt vedota Elyyn korjaustarpeen vuoksi, tuloksetta.

On siis suuri vaara, että kun kaupunki korjaa asvaltin Närveläntielle asti kesällä, niin loppupätkä on edelleen kelvottomassa kunnossa. Päätimme vielä lähettää virkamiehen välityksellä esityksen Elyyn, että loppupätkäkin otettaisiin korjauslistalle Elyn osalta. Luulisi sen olevan kaikkien veronmaksajien etu, että korjaus suoritettaisiin samaan aikaan yhteisprojektina. Toivottavasti myös loppupätkä saadaan kuntoon.

#ylhäistentie #ely #järkikäteen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *