Työryhmän esitykset

Eilen julkistettiin oppimisympäristöselvitystyöryhmän esitykset valtuuston kokouksen yhteydessä. Taustamateriaali on olennainen osa esitysten tarkastelua. Kyseisiä esityksiä analysoidessa käy hyvin nopeasti ilmi, että tässä yhteydessä ei olla voitu vielä ratkaista kokonaisuutta. Esityksen yhteydessä kerrotaan, että selvitystä täytyy jatkaa toiseen vaiheeseen. Ensireaktiona vaikuttaa, että työryhmä esittää todella yllättäviä asioita, mutta palataan niihin myöhemmin. 

Työryhmän esitykset

Prosessista

Esitykset pitävät sisällään työryhmän näkemykset asioista. Esityksiä ei tulla käsittelemään pakettina, vaan erillisinä asioina. Lisäksi esimerkiksi Kirkonkylän koulusta on jo päätetty valtuustossa. 

Kaikilla kuntalaisilla on mahdollista antaa palautetta esityksiin liittyen Ota Kantaa- sivustolla. 

Palaute

Syvällisesti asiaan paneutuminen vaatii muutaman päivän. Liitteiden läpikäynti on jättänyt toistaiseksi huomattavan määrän kysymysmerkkejä. Työryhmä näyttää korostavan tiettyjä arvoja esityksissään. Outoa on se, että ne vaikuttavat olevan ristiriitaisia kuntalaiskyselyn ja valtuustoseminaarin tuloksiin verrattuna. Otan yksittäisiin esityksiin kantaa perehdyttyäni perusteisiin tarkemmin. Antakaa jatkossakin ahkerasti palautetta asian tiimoilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *